Rybízová bublanina
Rybízová bublanina
Hlasů: 0
Hodnocení: 0
Vy:
Ohodnoťte tento recept!
8 menších porcí
příprava15 minut vaření30 minut
Print Recipe
Suroviny
  • ovesné vločky 180-200 gram
  • med 2-3 lžíce
  • kokosový olejplus trochu na vymazání plechu 2 lžíce
  • karob 2-3 lžička
  • červený rybízpodle chuti
  • vejce 6 kus
Porce: menších porcí
Popis
  • Dezerty a moučníky
  • Bez mléka, Malí mlsalové, Palm oil free, Těhu a kojící
Kombinaci sladkého a kyselého nabízí tato bublanina bez mouky a cukru. I bez těchto ingrediencí nestrádá a potěší nejedny milovníky sladkého. A je vhodná i pro děti od zhruba jednoho a půl roku.
Autor
Suroviny
  • ovesné vločky 180-200 gram
  • med 2-3 lžíce
  • kokosový olejplus trochu na vymazání plechu 2 lžíce
  • karob 2-3 lžička
  • červený rybízpodle chuti
  • vejce 6 kus
Porce: menších porcí
Popis
  • Dezerty a moučníky
  • Bez mléka, Malí mlsalové, Palm oil free, Těhu a kojící
Kombinaci sladkého a kyselého nabízí tato bublanina bez mouky a cukru. I bez těchto ingrediencí nestrádá a potěší nejedny milovníky sladkého. A je vhodná i pro děti od zhruba jednoho a půl roku.
Autor
Pokyny
  1. Do mísy si vysypeme ovesné vločky, přidáme celá vejce, med, kokosový olej, karobový prášek a vše řádně smísíme tyčovým mixérem.
  2. Směs zkusíme, zda je dostatečně tekutá (případně ještě přidáme vejce) a zda je pro nás dostatečně sladká (případně ještě přidáme med).
  3. Vymažeme si menší hlubší plech kokosovým olejem (já používám malou zapékací mísu o vnitřních rozměrech 21 x 14,5 x 5 cm).
  4. Vylijeme vymixovanou směs na plech a na povrch naskládáme co nejvíce kuliček červeného rybízu.
  5. Plech poté vložíme do trouby předem vyhřáté na 175 °C (horní i spodní ohřev) a pečeme 30 minut.
Sdílet tento recept
Přidat komentář